خدمات حک لیزر

حکاکی لیزری فرآیندی است که مواد را به بخار تبدیل می کند تا علائم دائمی و عمیق حکاکی شود. پرتو لیزر مانند یک اسکنر عمل می کند و با برداشتن لایه ها از سطح مواد، علائم را برش می دهد. لیزر به نواحی موضعی با سطوح عظیم انرژی برخورد می کند تا گرمای بالایی که برای تبخیر شدن لازم است تولید کند

مزایای مهم حک لیزری به شرح زیر هستند:

دستگاه های حکاکی لیزری می توانند با دقتی بین ۰.۱ تا ۰.۰۰۵ میلی متر عمل حکاکی را انجام دهند. این دقت در بسیاری از مواقع بسیار بیشتر از دقت مورد نیاز در عمل است. بنابراین، متن یا تصویر حکاکی شده با لیزر بر روی قطعات، از حیث دقت اساسا با روش هایی مانند چاپ الکتروشیمیایی نیست. ظرافت حکاکی لیزری به قدری است که با آن، تصویر افراد را بر روی پلاک های طلا با کیفیت بالا حکاکی می کنند.

برخی از دستگاه های حکاکی لیزری فلزات که هد لیزرشان به صورت دوار در دو محور حرکت می کند قادرند با سرعت بسیار عمل حک لیزری را انجام دهند. به همین خاطر از این دستگاه ها حتی در برخی از خطوط تولید مواد غذایی برای حک کردن تاریخ و سریال بر روی بسته بندی استفاده می شود.

دستگاه های حک لیزری می توانند روی اغلب مواد فلزی و غیرفلزی عمل حکاکی را انجام دهند.

برای حکاکی یک تصویر توسط دستگاه های لیزری حکاکی کافی است متن یا فایل تصویر را به دستگاه بدهید و تنظیمات کوتاهی را انجام دهید تا بقیه کارها به صورت خودکار انجام شود. برخی از این دستگاه ها که برای خطوط تولید مناسبند می توانند به طور خودکار شماره سریال، تاریخ و ساعت را بر روی محصولات درج کنند.

خدمات چاپ تامپو

چاپ تامپو یک روش چاپ برای چاپ روی سطوع مختلف از جمله هموار ، ناهموار ، کروی و… است. همچنین چاپ تامپو در دسته چاپ های گود قرار میگیرد. چاپ تامپو به دلیل استفاده از لایه سیلیکونی برای جذب و چاپ رنگ ، به چاپ تامپو معروف شده است. تفاوت چاپ تامپو با چاپ مهر های لاستیکی در نحوه چاپ است.مهر ها حروف روی لایه پلاستیکی به صورت برجسته است ولی در چاپ تامپو این عمل را قسمت های سیلیکونی بر عهده دارند و این قسمت های سیلیکونی برجستگی ای ندارند. چاپ تامپو به دلیل هزینه آماده سازی ارزان و استفاده از دستگاه های دستی کوچک تا دستگاه های نیمه اتوماتیک بسیار مورد اقبال است و به دلیل نیمه اتوماتیک بودن برای تیراژهایی در سطح پایین بکار میرود. برای چاپ تامپو جسم مورد نظر برای چاپ مثلا لیوان را به صورت ثابت زیر دستگاه نگه میدارند سپس دستگاه کلیشه را با اعمال فشار روی لیوان میچسباند و باعث جذب چاپ روی سطح مورد نظر می شود. باید این نکته را نیز مورد توجه قرار داد که : برای چاپ روی سطوح منحنی و غیر صاف باید دقت شود که چاپ نا همگون نشود. یعنی بر اثر غیر مسطح بودن جسم قسمتی از چاپ پرنگ و قسمت های دیگر کم رنگ چاپ شوند.

چاپ دیجیتال

چاپ دیجیتال یکی از روش های تبدیل تصاویر دیجیتال به محصولات چاپی است . این روش معمولا شامل چاپ حرفه ای در تیراژهای کم تعداد توسط نشر رومیزی  و دیگر منابع دیجیتال است که به وسیله ی چاپگرهای لارج فرمت و یا چاپگرهای لیزری و جوهر افشان حرفه ای انجام میشود.

چاپ سیلک

چاپ سیلک اسکرین یا چاپ سیلک روشی برای چاپ تصویر است که در این روش از پارچه با توری با سوراخ های بسیار ریز استفاده میشود. توری در قابی ثابت میشود. تصویر مورد نظر روی این توری نقش میشود و سپس بخش هایی از تصویر که نباید رنگ بخورد با ماده ای مسدود کننده پوشیده میشود.

چاپ سابلیمیشن

خدمات چاپ سابلیمیشن که به تصعید رنگ معروف است و یکی از محبوب ترین روش های چاپ دیجیتال است. در این روش رنگ پرینت شده از روی کاغذ به روی اجسام مانند: پارچه-کاشی-لیوان و … میباشد که این انتقال با استفاده از فشار و گرما بسته به متریال با دمای( بین۱۸۰ تا۳۰۰ درجه) است با تغییر ذرات جامد جوهر به حالت گازی انجام می‌شود.

چاپ افست

چاپ افست در ابتدا برای ایجاد روشی مقرون به صرفه برای بازسازی آثار هنری ابداع شد. بنابر اطلاعات ویکی پدیای انگلیسی، اولین دستگاه چاپ افست توسط رابرت بارکلی و در سال ۱۸۷۵ ساخته شد. پس از گذشت زمان و با پیشرفت تکنولوژی، شرکت مطبوعاتی پیتر پرس برای اولین بار در سال ۱۹۰۳ برای چاپ روزنامه های خود از چاپ افست استفاده کرد

چاپ افست که از آن بعنوان لیتوگرافی نیز یاد میشود، روشی برای چاپ انبوه است که در آن تصاویر و رنگ ها، از طریق غلتک های مشخص شده، روی صفحات فلزی حرکت کرده و سبب چاپی با کیفیت میشود. از این روش بعنوان به صرفه ترین روش چاپی برای چاپ مقادیر انبوهی از صفحات یاد میشود.

افزودن به سبد خرید